Vuurwerk vervoeren

Vuurwerk vervoeren

Niets is zo zomers als vuurwerk. En voor een groot vuurwerk heb je een groot voertuig nodig. Hier zijn onze top 5 keuzes voor het vervoeren van vuurwerk deze zomer.  De zomer staat voor de deur. Dat betekent barbecues, zwembadfeestjes, en veel tijd met vrienden en familie. Oh en natuurlijk, het vieren van de geboorte van onze natie.

En wat is er patriottischer dan het vieren van uw eigen spectaculaire vuurwerk. Niets zegt “Ik hou van Vuurwerk vervoeren” meer dan een heldere, flitsende vuurwerkshow.

Kies de juiste wagen

Je hebt het onderzoek gedaan. Je hebt je lichtshow van A tot Z gepland. Nu hoef je alleen nog maar het vuurwerk te kopen en geduldig op de grote dag te wachten.

Maar je kunt niet zomaar vuurwerk vervoeren in elke auto. Je hebt de ruimte en capaciteit nodig voor al die vonkenwerpers, spinners, knallers en rotjes waarmee je je gezin wilt vermaken.

Vergeet niet om het veilig te houden als je zeer explosief vuurwerk vervoert. Je wilt niet dat iets de grote show verpest, dus neem voorzorgsmaatregelen en volg alle richtlijnen als het gaat om het vervoer van vuurwerk.

Bepaalde websites beiden goede informatie over hoe je vuurwerk moet verpakken en vervoeren. Lees de veiligheidstips voor onderweg en zorg dat u weet wat u doet.

En zorg er alsjeblieft voor dat je je voertuig op de juiste manier (dus veilig) inpakt. Zodat je niet eindigt zoals dit:

We hebben een lijst samengesteld van de top 5 voertuigen te gebruiken voor hauling rond die Romeinse kaarsen en al het andere. Deze voertuigen hebben niet alleen de ruimte voor al het vuurwerk dat je hartje begeert, maar ze zijn ook gebouwd voor maximale kracht en vermogen.

Chevrolet Colorado Crew Cab:

Met zijn V6-motor en automatische 8-versnellingsbak kan deze truck een behoorlijk zware klus aan. U kunt tot 7.700 kilo vervoeren. Je zult dus nauwelijks merken dat je al dat vuurwerk in de laadbak van deze jongen hebt geladen.

Dit is een kleinere truck, dus hij is perfect als je in de stad woont of in een druk gebied, waar grote open ruimtes en ruime parkeerplekken niet beschikbaar zijn. Of als u gewoon geen zin hebt om met een full-size truck te manoeuvreren.

Ford Super Duty F-350 XL:

De Super Duty F-350 XL heeft ook veel vermogen, met zijn automatische 6-versnellingsbak en V8-motor. Afhankelijk van het model kunt u tot 21.000 pond trekken. De laadruimte van de normale cabine heeft een volume van 78,5 kubieke meter, zodat u deze naar hartelust kunt vullen met vonkjes en Romeinse kaarsen.

En vergeet de benzinetank niet. U kunt 34 gallon gas tanken, wat betekent dat u minder hoeft bij te tanken en meer kunt doen. We zien niet echt nadelen aan het kiezen van dit beest als uw vuurwerk-hauling voertuig van keuze.

Ford F-150 XL SuperCrew:

Hoewel hij vergelijkbaar is met de Ford F-350, kan dit nog steeds een geweldige keuze zijn voor het verplaatsen van dat vuurwerk deze zomer. Als u een truck wilt die nog steeds een punch packs maar niet zo veel pk’s en pure kracht heeft, deze truck is voor jou.

Hij heeft veel van dezelfde kwaliteiten als de F-350, zoals de 6-versnellingsbak. De V6-motor is echter iets kleiner en hij kan maar tot 12.000 kilo vervoeren, maar dat is nog steeds niet slecht. Over het algemeen zouden we dit voertuig aanraden aan elke vuurwerk zwaaiende burger deze zomer.

Toyota Tundra Platinum CrewMax:

Dit is een andere populaire keuze onder vrachtwagen liefhebbers en we kunnen zien waarom. De Toyota Tundra heeft een enorme 38 gallon brandstoftank, V8-motor, en werd gebouwd voor high-performance. Oorspronkelijk gemaakt om extreem terrein te domineren, kunt u er zeker van zijn dat deze truck elke hobbel of rotsachtige weg aan kan op uw vuurwerkavontuur.

Het ontwerp en de functie van dit voertuig zijn gemaakt voor efficiëntie. Dus of u nu uw sproeiers en bommen in de kofferbak laadt of uw gezin van 4 in de cabine, u kunt er zeker van zijn dat u de ruimte hebt om het te doen. U kunt ook tot 10.500 pond trekken met de Tundra, wat betekent dat dat vuurwerk geen partij is voor uw kracht.

Mercedes-Benz Sprinter Cargo Van:

Tot slot, als je echt serieus bent over het laden van een aantal grote vuurwerk deze zomer, zouden we aanraden de Mercedes-Benz Cargo Van. Het is gebouwd voor het laden en vervoeren van allerlei dingen, van uw beste vrienden woonkamer meubels aan heavy-duty spullen voor de bouwplaats.

Wie zei dat het busje alleen voor huismoeders en gezinnen van 8 was? Dit busje verandert het hele beeld van wat “busje” zou kunnen en moeten betekenen. Met zijn 530 kubieke meter aan laadvermogen past er zoveel vuurwerk achterin als je maar wilt. En hoewel hij misschien niet zo veel kan trekken als de eerder genoemde vrachtwagens, weten we zeker dat hij aan al uw behoeften op het gebied van vuurwerkvervoer zal voldoen.

Start uw zomer met een knal

Met welke auto, bestelwagen, vrachtwagen of ander voertuig u deze zomer ook vuurwerk gaat vervoeren, houd rekening met alle voorzorgsmaatregelen op het gebied van veiligheid en verkeersregels. Overlaad uw voertuig niet en maak geen overhaaste bewegingen bij het verplaatsen van vuurwerk